Preskočiť na hlavný obsah

Ako môžem zmeniť jazyk svojho telefónu?

Ak sa vám nedarí zmeniť jazyk zariadenia, vyskúšajte tieto tipy od našich interných technických expertov, ktoré vám s tým rýchlo pomôžu.

  • Prejdite do ponuky „Nastavenia“ „Systém“ „Jazyky a vstup“ „Jazyky“.

    • Ak nevidíte možnosť „Systém“, prejdite do ponuky „Osobné“ „Jazyky a vstup“ „Jazyky“.

  • Vyberte možnosť „Pridať jazyk“ a zvoľte jazyk, ktorý chcete používať.

  • Jazyk posunutím presuňte na začiatok zoznamu, aby sa nastavil ako jazyk zariadenia, ktorý chcete používať.

Obnovte svoje zariadenie na výrobné nastavenia

Obnovte výrobné nastavenia zo svojho zariadenia Mac

V prvom rade si zálohujte svoje údaje! Potom vykonajte na zariadení Mac nasledujúce kroky:

  • Ak máte zariadenie Mac s operačným systémom macOS Catalina alebo novším, otvorte aplikáciu Finder.

  • Ak máte zariadenie Mac s operačným systémom macOS Mojave alebo starším alebo máte iný počítač, otvorte aplikáciu iTunes.

  • Pripojte svoj smartfón k počítaču.

  • Ak sa zobrazí vyskakovacia správa s výzvou na zadanie prístupového kódu alebo s textom „Dôverovať tomuto počítaču“, postupujte podľa pokynov, ktoré sa objavia na obrazovke.

  • Zvoľte svoj smartfón, keď sa zobrazí v počítači alebo notebooku.

  • Vyberte možnosť „Obnoviť [device]“ – ak ste stále prihlásený v aplikácii „Find my“, najprv sa odhláste.

  • Znova kliknite na možnosť „Obnoviť“, čím svoj výber potvrdíte.

  • Váš počítač vymaže obsah vášho telefónu a nainštaluje najnovšiu verziu softvéru iOS, iPadOS alebo iPod.

  • Po obnovení výrobných nastavení sa váš telefón automaticky reštartuje.

Zariadenia so systémom Android

  • Najskôr si zálohujte údaje!

    • Prejdite do časti „Nastavenia“ „Google“ „Záloha“.

    • Možno budete mať na výber možnosti „Nastavenia“ „Záloha“.

    • Ak ani jedno nevidíte, požiadajte výrobcu o pomoc.

  • Ak chcete vynútiť reštartovanie, prejdite do časti „Nastavenia“ „Obnoviť výrobné nastavenia“.

  • V prípade potreby zadajte svoje bezpečnostné údaje.

  • Zvoľte možnosť „Odstrániť všetko“ a postupujte podľa pokynov na reštartovanie vášho zariadenia.

Zodpovedalo to vašu otázku?